Promisiunile lui Dumnezeu

Promisiunile lui Dumnezeu

„Adevărat, adevărat vă spun că, dacă grăuntele de grâu care a căzut pe pământ nu moare, rămâne singur, dar dacă moare, aduce multă roadă.” (Ioan 12:24)

Aceste cuvinte reprezintă un fragment din mesajul Domnului Isus, rostit în ziua intrării Sale în Ierusalim. O mulțime de oameni doritori să scape de asuprirea romană și convinși că numai El poate să-i ajute în realizarea acestui proiect, s-au încolonat după El.

Însă El le spune că a venit pentru a-i scăpa din altă robie mai grea, această eliberare urmând să-L coste însăși viața și Se compară cu un bob de grâu care moare tocmai pentru a-și trăi menirea.

Moartea Lui a fost planificată din veșnicii, a fost voluntară, a fost și este extrem de roditoare. Două mii de ani de istorie consemnează existența unui rod bogat, format din persoane care, la rândul lor, au ales să moară față de ele însele, pentru El.

Și acum e rândul nostru!… Putem alege ca, de dragul Lui, să acceptam, în fiecare zi, moartea față de sine, atitudine care va aduce rod pentru gloria Lui, sau putem să ne încăpățânăm a trăi pentru interesele eului nostru, situație care nu ne recomandă ca urmași ai Săi.

Haideți să părăsim creștinismul care nu ne costă, deoarece Bobul de grâu venit din cer spre a Se da morții, este vrednic de orice sacrificiu din partea noastră!

Fiți binecuvântați!

Cătălin Miron

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *