De ce să vii?

De ce să vii?

„De ce s-ar merita să-și investească cineva timpul participând la serviciile de închinare ale Bisericii Betel, fie în mod fizic, fie online?” Iată o întrebare înțeleaptă și care solicită un răspuns multiplu!

Argumentul primordial este dat de faptul că, în cadrul acestor servicii divine, în urma închinării comunitare, Dumnezeu coboară cu prezența Sa împlinitoare! Și ce altceva mai minunat își poate imagina cineva decât să stea în prezența binefăcătoare a Celui Atotputernic!?

De asemenea, serviciile divine ale bisericii reprezintă ocazii în care viețile participanților sunt modelate prin Cuvântul lui Dumnezeu și prin contribuția celorlalți credincioși. În astfel de momente, ne încurajăm reciproc pentru a trăi viața cotidiană în credința adevărată și pentru a fi harnici în lucrul Domnului. Și tu ai nevoie de încurajare pentru a trece cu bine linia de finish a vieții!

Și, nu în ultimul rând, fiecare serviciu divin al bisericii reprezintă o reuniune de familie, un timp în care frați și surori, adoptați în familia lui Dumnezeu prin grația cerească, vin împreună spre a se bucura de Mântuitorul lor, a cărui centralitate este evidentă.

Și tu poți fi parte din această familie binecuvântată! Așa că…

TE AȘTEPTĂM!!!