Promisiunile lui Dumnezeu

Promisiunile lui Dumnezeu

În introducerea binecuvântării pe care a rostit-o pe malul Iordanului, înainte de intrarea în Canaan, Moise a spus:

„Da, El iubește popoarele; toți sfinții sunt în mâna Ta…” (Deut. 33.3a).

Spusele acestea erau cu adevărat revoluționare pentru Israelul de atunci! Ei care credeau că dragostea divină li se cuvine și este, exclusiv, orientată spre persoanele lor, descoperă că Domnul iubește și celelalte popoare, că are îndurare și față de altii…

De asemenea, află că sfinții sunt protejați în mâna Lui. Toți cei care s-au așezat sub sângele jertfelor, ce simbolizau jertfa Mielului pe care avea să-L trimită Dumnezeu, toți cei care s-au pus deoparte pentru Domnul, cu evlavie, și care urmăreau într-un mod responsabil curăția în propria viață, erau ocrotiți în mâna puternică a Suveranului!

Lucrurile nu s-au schimbat până astăzi! Dumnezeu iubește și poporul român și are planuri mari cu El! Dumnezeu Îi asistă pe toți cei care se pun, prin credință, la dispoziția Sa căutând să-și trăiască viața după Cuvânt!

Cercetarea pe care a făcut-o El popoarelor, în vremea de acum, are ca scop și creșterea interesului după sfințire, printr-o smerenie adâncă, printr-o pocăință reală și prin lepădarea a tot ce este lumesc din viața celor care ne declarăm ai Lui. Să beneficiem de această cercetare!

Fiți sfinți!

Cătălin Miron

0 comentarii

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *